Corteco
Corteco

Corteco

CORTECO kompanija pripada Freudenberg grupi koja je jedna je od vodećih proizvođača u oblasti originalne opreme i rezervnih djelova za putničke automobile i komercijalna vozila. Sa preko 19 000 artikala, nudi širok spektar proizvoda sa kvalitetom prve ugradnje.

CORTECO je u sklopu Freudenberg grupe koja se bavi prodajom i koja je specijalizovana za semeringe, kontrolu vibracije i rezervne djelove za nezavisno automobilsko tržište u Evropi. Freudenberg je porodična kompanija koja svojim klijentima nudi tehnički zahtjevna proizvodna rješenja i usluge. Zajedno sa svojih 439 kompanija u 52 zemlje i sa svojim poslovnim partnerima, kompanija je prisutna na svim glavnim tržištima širom svijeta. Nezavisni servisi vjeruju Corteco kvalitetu iza kojeg stoji Freudenberg. Danas je Corteco globalna kompanija, sa proizvodnjom u preko 15 različitih zemalja. Kompanija osnovana 1887. prošla je kroz mnogo inovacija, ali je usmjerenost na inovativni kvalitet i poslovna kultura i danas oblikuju sve zahtjevnije tržište automobilske industrije. U svom asortimanu osim velikog broja semeringa, sadrži i nosače motora, zaptivače, čaure, remenice, crijeva kočnica i veliki broj drugih djelova.

Corteco – ov širok portfolio sadrži sledeće semeringe koje možete naći u našim prodajnim objektima i to semeringe kao što su:

  • semerinzi ventila,
  • semerinzi radilice,
  • semerinzi bregaste osovine,
  • integrisani semerinzi osovine (kombinovani semerinzi)
  • semering sistema upravljanja i ostali.