DAYCO
DAYCO

DAYCO

Italijanska kompanija DAYCO predstavlja tržišnog lidera u sistemima kaišnih prenosa. DAYCO obezbjeđuje sigurna rešenja svih problema u kaišnom prenosu, izuzetan kvalitet i trajnost proizvoda. Dayco garantuje izuzetan kvalitet i pouzdanost, pa iz tih razloga stalno radi na istraživanju novih materijala kao i razvoj novih rešenja kako bi se preduhitrile potrebe najnovijih generacija motora. Dayco je dio Automotive Division , poslovnog jezgra američke kompanije-Mark IV Group, koja je lider u razvoju i proizvodnji kompletnih rešenja za sisteme prenosa snage, dovoda vazduha i hlađenja motora. Glavna evropska kancelarija je u Torinu, Italiji. Cilj Dayco kompanije je snabdijevanje tržišta sa kompletnim asortimanom komponenti za sisteme prenosa snage originalnog kvaliteta.

DAYCO je takođe i lider u ulaganju u nove tehnologije i svakodnevno pronalazi nova rešenja koja će biti primjenjiva u budućnosti.

DAYCO ima širok asortiman proizvoda ,koje možete naći u našim prodajnim objektima kao što su zupčasti kaiševi, PK kaiševi, klinasti kaiševi, španeri, roleri, remenice radilice, remenice alternatora i ostalo.