ELRING
ELRING

ELRING

Od kada je 1879. Godine Paul Lechler osnovao kompaniju, Elring je bio inovativna kompanija čiji je kvalitet brzo bivao prepoznat. Danas sa 41-om fabrikom u 19 zemalja širom svijeta, Elring Klinger Group predstavlja nezaobilaznog dobavljača prilikom popravki motora.

Njemački proizvođač ima u svojoj ponudi obiman asorotiman zaptivača, setova zaptivki, servisnih djelova i komponenti neophodnih da zadovolje sve zahtjeve tržišta. Kvalitet svakog dijela u skladu je sa strogim Elring Klinger AG standardima. Danas je Elring vodeći svjetski proizvođač zaptivnog materijala i gotovo da nema renomiranog proizvođača automobila gdje se Elring zaptivači ne nalaze u prvoj ugradnji. Neprestana težnja za inovacijama i unapređenjem tehnologije za izradu dihtunga motora stavlja ovu kompaniju na sam vrh proizvođača originalnih rezervnih djelova.

Visoka inovativnost obezbjeđuje veliku prihvaćenost i popularnost Elringa širom svijeta. Naziv brenda “ELRING – DAS ORIGINAL” -prepoznatljiva oznaka za besprekoran kvalitet, bezbjednost, uslugu, raspoloživost i dostupnost.