ZF SERVICES
ZF SERVICES

ZF SERVICES

Lemförder 

Najviši stepen pouzdanosti i kvaliteta u oblasti upravljanja i djelova vješanja je obilježje brand-a Lemförder. Lemförder djelovi vješanja izuzetno su sigurni i pouzdani a dokaz tome je saradnja sa vodećim proizvođačima vozila koji koriste Lemförder u prvoj ugradnji, čime potvrđuju da se radi o vrlo kvalitetnom proizvodu. Upravo ova saradnja sa vodećim proizvođačima garantuje pouzdanost, bezbjednost i udobnost.

Od Lemförder proizvoda , u ponudi imamo:

  •  krajeve spona
  •  spone upravljanja
  •  spone birača brzina
  •  setovi reparatura spone
  •  nosači motora
  •  V-spone
  •  spone stabilizatora
  •  nosači kabine i mnoge druge proizvode.

 

SACHS

Sachs je vodeći brend u okviru ZF Services. Ova grupacija je među prvih deset dobavljača automobilske industrije specijalizovana za sisteme prenosa snage i sisteme oslanjanja i upravljanja. Pored SACHS-a u okviru iste grupacije razvijene su robne marke Lemförder, Boge i ZF Parts. ZF Services ostvaruje godišnji prihod od oko € 1,4 milijardi, sa preko 650 servisnih partnera širom svijeta.

Brend SACHS važi za jedan od najtraženijih brendova na tržistu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji pruža, u prenosu snage i sistema oslanjanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga zašto se SACHS koristi u prvoj ugradnji, u većini proizvođača automobila u svijetu. Na trzištu rezervnih djelova, možete imati  potpuno povjerenje u ovu robnu marku kao i najveći proizvođači u prvoj ugradnji i milioni vozača širom svijeta.

SACHS korpe, lamele i potisni ležajevi podvrgnuti su najrigoroznijim testovima prije plasiranja na tržište, što čini da se kvalitet SACHS setova kvačila koristi za prvu ugradnju.

 

Plivajući zamajac SACHS

Jedva primjetni i nevjerovatno tihi! Plivajući zamajac SACHS garantuje nenadmašnu redukciju buke i prigušenje vibracija na vozilu. Kao jedan od pronalazača plivajućih zamajca, SACHS je u prvoj ugradnji na velikom broju vozila.

Set kvačila SACHS

Tehnički sofisticirani i bezbroj puta dokazani, SACHS kompleti kvačila i zamajci omogućavaju pune performanse vozila na putu, ravne prvoj ugradnji. Preporuka svih stručnjaka je da se mijenja cijeli komplet (set kvačila, plivajući zamajac i druk ležaj), u suprotnom, efekat će biti znatno smanjen.

Druk ležaj SACHS

Podjednako važni su i hidraulični cilindri. U ovu grupu spadaju glavni i pomoćni cilindar kvačila, kao i hidraulični druk ležajevi. Dokazani kvalitet SACHS kvačila, garantuje da će ugrađeni djelovi postići iste rezultate kao djelovi iz prve ugradnje.