O kompaniji

O kompaniji

Sincommerce d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u Crnoj Gori koja se bavi uvozom ,veleprodajom i maloprodajom rezervnih djelova za teretna vozila i kombi program. Od svog osnivanja 1996. godine pa do danas,sinonim za našu kompaniju je kvalitet prve ugradnje sto opravdavamo činjenicom da smo ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik svjetskih brendova za Crnu Goru i sto naš čini liderom na tržištu.
 
Godine rada i bogatog iskustva,kao i povjerenje naših dugogodišnjih vjernih kupaca doprinijele su da smo na tržištu prepoznatljivi  isključivo po prodaji kamionskih djelova za: Mercedes Benz, MAN, Volvo, Scania, Iveco ,DAF . Osluškujući potrebe tržišta, proširili smo svoj asortiman i sa djelovima za kombi vozila  i tako osnovali Kombi Shop , prvu specijalizovanu prodavnicu u kojoj se mogu naći najrazličitiji auto djelovi za MB Sprinter, Iveco Daily, Peugeot Boxer,Ford Transit, Fiat Ducato, VW Crafter, Citroen Jumper.
 
Svoju mrežu prodaja sprovodimo preko tri maloprodajna objekta I tri veleprodajna skladišta u Podgorici i Radanovićima, što nam omogućava brzu i efikasnu dostavu širom Crne Gore.
 
U našem prodajnom asortimanu, koji broji preko 40.000 artikala, mogu se naći rezervni djelovi renomiranih svjetskih proizvođača kvaliteta prve ugradnje kao što su: Hella, Mann-Hummel, Sachs, ZF, Bosch, Valeo, Dinex, Mahle, Frimatec, Contitech, Tmd, Monroe, SafHollnad, Dayco, Hegst, Skf  i mnogi drugi.
 
Poslovna politika firme je brza usluga i kvalitet što podrazumijeva ispunjenje zahtjeva kupaca I opravdava povjerenje koje nam je ukazano dugi niz godina. 
Postignute ciljeve smo ostvarili zahvaljujući velikoj posvećenosti, ažurnosti, organizovanosti I entuzijazmu našeg tima zaposlenih koji čine osnovu poslovnog uspjeha.

Danas, širom Crne Gore, sarađujemo  sa preko 1000 partnera,što dovodi do podatka da skoro svaka registrovana firma koja ima u svom vlasništvu ima makar jedno vozilo je sigurno naš partner.
 

KVALITET JE NAŠA PREPORUKA!