Pun gas za sve koncepte mobilnosti
Pun gas za sve koncepte mobilnosti

Pun gas za sve koncepte mobilnosti

Pouzdan portfolio proizvoda za motore s unutrašnjim sagorijevanjem i električne pogone.

DVOSTRUKA MAHLE STRATEGIJA

Električna mobilnost postaje pogonski koncept budućnosti. Ipak, motor s unutrašnjim sagorijevanjem istovremeno ostaje dominantan na tržištu i još će dugo godina zadržati svoj veliki značaj – posebno u području Aftermarketa. Iz tog razloga, MAHLE kao pokretač inovacija doslijedno slijedi dvije tehnološke strategije: radeći na novim rješenjima koja motor s unutrašnjim sagorijevanjem čine efikasnijim i ekološki pri­hvatljivijim i istovremeno razvijajući visokoučinkovite pogon­ske sisteme, energetsku elektroniku i električne pomoćne agregate za hibridna i električna vozila.

MAHLE – vaš pouzdan partner. Danas, a i ubuduće.
 

UVIJEK S PRAVIM PROGRAMOM

  
Oslonite se na MAHLE kao jakog partnera za sve koncepte mo­bilnosti. Iskoristite znanje i umijeće MAHLE -razvojnog pokretača, kao i širok i neprestano rastući portfolio MAHLE proizvoda u sledećim područjima:
 

  • Djelovi motora
  • Filtracija
  • Upravljanje temperaturom i termoelektrika
  • Mehatronika i elektronika
  • Turbopunjači
  • MAHLE Service Solutions

PIONIRSKE USLUGE SU PODRAZUMIJEVANO UKLJUČENE

MAHLE je s proizvodima za motore s unutrašnjim sagorijevanjem i njihovim perifernim djelovima jedan od vodećih razvojnih partnera za međunarodne proizvođače automobila i namjenskih vozila. A uz to su i korak ispred drugih čak i kada je riječ o inovacijama za elektrifikovana vozila. Primjera radi, tehno­loški su predvodnik u području upravljanja baterijama. Njihova rješenja u području termoelektrike i u budućnosti mogu doprineti znatno učinkovitijem grijanju kabine u električnim vozilima nego što je to slučaj danas, bez uticaja na električni domet vozila.