WIX filteri vazduha, ulja, goriva i kabine - kvalitet MANN-HUMMEL
WIX filteri vazduha, ulja, goriva i kabine - kvalitet MANN-HUMMEL

WIX filteri vazduha, ulja, goriva i kabine - kvalitet MANN-HUMMEL

Wix FIlters filterima vjeruju najznačajniji proizvođači automobila i zato su već godinama prisutni na globalnom nivou.

Filteri goriva

Optimizujte rad motora u automobilu i izbjegnite skupe kvarove. Kako? Pobrinite se za pravilnu filtraciju goriva koja sprečava oštećenje brizgaljki, pumpi ili ventila za regulaciju pritiska goriva.

Filteri ulja

Zaprljano ulje može dovesti do bržeg trošenja i oštećenja motora ili drugih važnih i skupih elemenata, kao što je na primjer turbo kompresor. Kako bi se to spriječilo, potrebno je objezbediti zaštitu od zagađenja koje nastaje tokom habanja dijelova motora koji međusobno sarađuju. Neophodno je korišćenje filtera ulja.

Filteri vazduha

Za sagorevanje jednog litra benzina u motoru je potrebno oko 9 hiljada litara vezduha. Vazduh koji dopire u komoru za sagorjevanje ne može sadržati čađ, polen niti prašinu. Neophodno je ugrađivanje efikasnog filtera vazduha koji će spriječiti oštećenje karika, ležajeva i cilindara. WIX filteri obezbjeđuju motoru vazduh bez nečistoća.

Filteri kabine

Kroz sistem za klimatizaciju, unutar kabine vozila prodiru nečistoće, a njihova koncetracija može biti i šest puta veća od one koju obično udišemo tokom šetnje. Naši kupci mogu udahnuti sa olakšanjem. WIX Filters filteri kabine efikasno zadržavaju čak i najsitnije nečistoće.