Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

SINCOMMERCEO NAMA

Zastupnici smo i uvoznici preko 40 renomiranih svjetskih proizvođača rezervnih djelova za kamione, kombi vozila i autobuse, a u našem magacinu na raspolaganju imamo preko 40.000 artikala.

Pored glavne djelatnosti u našoj ponudi imamo i prvi specijalizovani servis za kombi vozila SCM VAN SERVICE.

KVALITET JE NAŠA PREPORUKA

Kompanija Sincommerce je osnovana 1996. godine, sa sjedištem u Podgorici i već punih 25. godina uspješno posluje na crnogorskom tržištu.

Ovlašćeni smo zastupnici i uvoznici preko 40 renomiranih svjetskih proizvođača rezervnih djelova za kamione, kombi vozila i autobuse, a u našem magacinu na raspolaganju imamo preko 40.000 artikala. 

Sincommerce je lider u prodaji rezervnih djelova i od samog početka je prepoznat  kao pouzdan partner i dobavljač rezervnih djelova koji garantuje kvalitet prve ugradnje. 

Osim prodaje kao naše osnovne djelatnosti, naša usluga je proširena i na polju servisiranja, pa tako u okviru naše kompanije posluje prvi specijalizovani servis za kombi vozila SCM VAN SERVICE. 

Danas, naša kompanija broji preko 50 zaposlenih i pokriva veći dio tržišta Crne Gore sa uspostavljenom mrežom veleprodaje i maloprodaje uz pomoć poslovnica u Baru i Radanovićima. 

Na godišnjem nivou naša kompanija prodaje preko 500.000 rezervnih djelova za kamione, autobuse, kombi vozila i ostala komercijalna vozila. 

Dugogodišnja saradnja sa preko 1000 partnera u zemlji i inostranstvu, govori o tome da je povjerenje i tradicija glavna spona partnerstva i zagarantovan način održivosti. 

ISTORIJAT NAŠE FIRME

1996
Početak poslovanja: Borislav Ivanović osniva kompaniju Sincommerce uz podršku jednog zaposlenog.
2002
Prepoznajući entuzijazam i ambicije svog sina, Borislav odlučuje da se penzioniše, prepuštajući rukovodstvo firme sinu, Siniši Ivanoviću.
2002 - 2012
Praćenje trendova i inovacija na tržištu uslovilo je konstantnim dopunjavanjem novih rezervnih djelova prve ugradnje i sklapanje saradnje sa najrenomiranijim svjetskim i evropskim proizvođačima za teretni i komercijalni program.
2013
Kompanija učestvuje u razni radionicama, sajmovima i drugim obukama, povećavajući nivo znanja i sposobnosti zaposlenih. Četvrostruko povećava broj zaposlenih u firmi. Otvara nove poslovnice u Radanovićima.
2015
Osnivamo prvu specijalizovanu prodavnicu rezervnih djelova za kombi program.
2018
Kompanija otvara novi poslovni objekat u Podgorici na površini od 3000m2, sa ponudom preko od preko 40.000 artikala. Kompanija otvara poslovnu jedinicu u Baru.
2020
Osnivamo prvi specijalizovani servis za kombi vozila - SCM VAN SERVICE Postajemo generali uvoznik i distributer Dhollandia rampi.
2021
Otvaramo digitalno marketing odjeljenje kako bismo pratili sve trendove. Naš glavni adut su ljudi sa kojima putovanje nikada ne prestaje!

LOKACIJE

Poslovnica Kotor

Poslovnica Bar