SCM VAN SERVICE
SCM VAN SERVICE

SCM VAN SERVICE

Osluškujući potrebe tržista i zahtjeve kupaca postalo je neodloživo da se pokažemo i na polju servisiranja i da svojim kupcima pružimo kompletnu uslugu.

02.marta 2020.godine otvorili smo vrata SCM VAN SERVICE-a - prvog specijalizovanog servisa za popravku kombi vozila u Crnoj Gori.

Nastojimo pružiti moderan i praktičan doživljaj kupcima i korisnicima naših usluga pružajući “one stop” servisno prodajnu destinaciju koja nudi širok spektar proizvoda i usluga za rješavanje individualnih potreba kupaca.

U našem servisu vršimo usluge dijagnostike, mehanike, autoelektrike, elektronike, servisiranje i dopune auto klima za sve vrste kombi vozila, a specijalizovani majstori, originalni dijelovi i garancija kvaliteta su potvrda da je “KVALITET NAŠA PREPORUKA”  i formula održivosti na ovom polju.

Kao ovlašćeni distributer i serviser Dhollandia-e za Crnu Goru ,u našem servisu je moguće ugraditi, izvršiti redovan servis i popravku svih vrsta utovarnih rampi .

Takođe, vršimo ugradnju i servis uređaja / Sistema za grijanje / hlađenje Brenda Eberspacher .

Dobra organizaciona politika i strogi standardi koji primjenjuju unutar firme su put koji vodi u dalji razvoj usluga i ponude sa ciljem unapređenja produktivnosti i prodaje.

 

 

 

 

Servis i ugradnja rampi