Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Dinex

Proizvođač izduvnih i emisionih sistema

Dinex je globalni vođa na tržištu kada je riječ o razvoju, proizvodnji i prodaji djelovaizduvnog sistema za kamione, kombi vozila i autobuse. Čineći ga prepoznatljivim i kvalitetnim brendom među distributerima i OE proizvođačima snabdijevajući tržišta originalnih rezervnih djelova sa OES djelovima kao i više od 4000 distibutera širom svijeta.

Više od 15.000 artikala

Sa više od 15.000 artikala čiji se broj knostantno povećava, Dinex teži tome da snabdijeva tržište svim djelovima izduvnog sistema – lonci, cijevi, šelne, nosači, fleksibilne cijevi kao i budućim emisionim zamjenskim djelovima kao što su lonci, selektivna katalitička redukcija (SCR) i dizel filter čestica (DPF) – kako bi se odgovorilo na zahtjeve tržišta.

Sektor razvoja i fabrike kompanije Dinex su konstantno usmjerene na postizanju što većeg kvaliteta proizvoda. Kao rezultat odlične politike kvaliteta, Dinex je sertifikovan u skladu sa ISO 9001, ISO 14001 i ISO/TS 16949.

Komercijalna vozila su često u konstantnoj upotrebi – što znači da zahtijevaju samo najbolje komponente. Napredne proizvodne metode osiguravaju ponovljive visoke nivoe izlaznog kvaliteta.

Dizajn koji osigurava trajnost nameće visoke zahtjeve za proizvodne procese kako bi se smanjila upotreba varenja i zglobova i povećao životni vijek proizvoda.

Ispunjavanjem zahtjeva ovih standarda, klijentima se garantuje:

  • da kvalitetan dizajn vodi proizvode milju dalje,
  • da se svi proizvodni procesi obavljaju u kontrolisanom okruženju i sa najnovijom tehnologijom,
  • da su svi proizvodi tehnički i vizualno cijenjeni od strane naših klijenata,
  • da su svi proizvodi provjereni kalibrisanom mjernom opremom,
  • da su preventivne i korektivne radnje implementirane kada je to potrebno.

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave