Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

THULE

Aktivan život, pojednostavljeno.

Brend s istorijom kvaliteta

Thule, švedski brend s više od 75 godina iskustva, predstavlja vrhunsku opremu za prevoz tereta koja će transformirati vaše avanture. Njihovi krovni koferi, krovni nosači, nosači za bicikla,  montažni nosači za kajake, daske za surfovanje, nosači za skije i snoubord i torbe nude vrhunsku izdržljivost i sofisticiran dizajn i prilagođeni su modernom načinu života.

Praktičnost s istorijom stila

Savršeno kombinujući praktičnost i stil, Thule proizvodi prate vas u svakoj aktivnosti, bilo da se radi o porodičnom putovanju, biciklističkoj avanturi ili istraživanju planinskih vrhova. Uz fokus na inovacijama, Thule je sinonim za visokokvalitetnu opremu koja će vaša iskustva učiniti još uzbudljivijima. Thule ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje očekivanja, pružajući pouzdanost i sigurnost vašem prevozu tereta.

Održivost kao dio identiteta

Thule se ističe ne samo po vrhunskim proizvodima, već i po održivom pristupu. Posvećeni su smanjenju ekološkog uticaja svoje proizvodnje, koristeći reciklirane materijale i tehnologije koje štede energiju. Njihova posvećenost sigurnosti i pouzdanosti čini ih izborom u koji možete vjerovati, čineći svaki put ili avanturu nezaboravnom i bezbrižnom. Thule nije samo brend, već partner u vašem životnom stilu, pružajući rješenja koja idu iznad i dalje od očekivanja. Izaberite Thule i dopustite svojim avanturama da dosegnu novu dimenziju.

THULE KATEGORIJE PROIZVODA

Thule-Vector-M-titan-mat-slika3
Krovni koferi
Thule-WingBar-Edge-aluminijum-slika2
Krovni nosači
Thule-ProRide-crni-aluminijum-slika3
Nosači za bicikla
Thule-SnowPack-M-aluminijum-slika2
Nosači za skije i snowboard
Thule-Approach-S-krovni-sator-za-2-osobe-pelikan-sivi-slika2
Šatori
Thule-Subterra-ranac-25L-tamno-siva
Torbe