Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

PRVI SPECIJALIZOVANI SERVIS ZA KOMBI VOZILA U CRNOJ GORI

Ovlašćeni zastupnik distributer i serviser Dhollandia rampi

Jedan od načina da unaprijedimo nivo poslovanja i da svoje kupce obradujemo nekom novinom u okviru svog poslovanja jeste i otvaranje SCM Van servisa u Podgorici, prvog specijalizovanog servisa za popravku kombi vozila. Ideja o ovom projektu i realizaciji razvijala se duži vremenski period, a sve sa ciljem da našim partnerima omogući kompletnu uslugu kao i uštedu vremena i novca. 

Kada kažemo KOMPLETNA USLUGA to i zaista mislimo – Na vama je da ostavite vaše kombi vozilo i da na jednom mjestu uz garanciju kvaliteta dobijete kompletnu uslugu.

Sve ono što je neophodno jednom kombi vozilu, nalazi se na jednoj adresi, o čemu svjedoci 97% raspoloživosti robe na lageru.

Pružamo usluge:

Dok se Vaše vozilo nalazi na servisu, mi Vam omogućavamo korišćenje zamjenskog vozila.

Na vama je da ostavite kombi vozilo i da na jednom mjestu uz garanciju kvaliteta dobijete kompletnu uslugu.

OVLAŠĆENI DISTRIBUTER

Od 2021. godine naša kompanija je postala generalni distributer i serviser  Dhollandia rampi za teretna i kombi vozila.

Dhollandia je jedna od najboljih evropskih kompanija hidrauličnih rampi, sa proizvodnjom od preko 100.000 primjeraka godišnje i više od 750.000 prodatih rampi.

Kompanija je osnovana je 1968. godine, sa više od 50 godina iskustva u poslu sa hidrauličnim rampama. 

Ova kompanija ima mrežu prodajnih i uslužnih poslovnica u više od 70 zemalja širom svijeta, a od sada i u Crnoj Gori.

Prepoznajući kvalitet, znanje i profesionalnost našeg servisa, ova renomirana kompanija je izabrala sigurnog partnera i obezbijedila prodaju, ugradnju i servisiranje DHOLLANDIA rampi na prepoznatljivom nivou za sve korisnike iz Crne Gore.

Sve što Vam je potrebno

Kao ovlašćeni distributer i serviser Dhollandia-e za Crnu Goru, u našem servisu je moguće ugraditi, izvršiti redovan servis i popravku svih vrsta utovarnih rampi.

Takođe, vršimo ugradnju i servis uređaja / Sistema za grijanje / hlađenje brenda Eberspacher.

Dobra organizaciona politika i strogi standardi koji primjenjuju unutar firme su put koji vodi u dalji razvoj usluga i ponude sa ciljem unapređenja produktivnosti i prodaje.

ZAKAŽITE SERVIS