Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Cojali

Kompanija Cojali osnovana je u Španiji (La Mancha) 1991. godine, sa ciljem da pruži tehnološki napredak u svim aspektima rezervnih djelova za komercijalna vozila.

U tu svrhu, kompanija je krenula sa proizvodnjom i razvojem rashladnih sistema, kočionih sistema, servo spojki i automatskih poluga originalnog kvaliteta, odnosno alternativnog proizvoda jednake ili bolje efikasnosti od originalnog proizvoda.

Španska kompanija se polako i temeljno razvijala, prateći potrebe tržišta, pa danas može da ponudi kvalitetne proizvode kao što su kočioni cilinderi, ventili, pojačivači kvačila, isušivači vazduha, regulatori pritiska, kao i sve prateće setove za reparaciju istih uz pouzdanost i garanciju od 24 mjeseca.

Cojaliev uspjeh paralelno prati i njihov proizvod – Jaltest- test kompjuter kojim osvajaju sve veći broj korisnika i servisnih radionica. JALTEST dijagnostički uređaj omogućava na jednom mjestu savršenu dijagnostiku na vozilu bez obzira da li imate kamion, autobus ili drugo vozilo, zamjenom kablova na osnovnoj test jedinici bićete u mogućnosti da u svom servisu dijagnostikujete i popravite svako vozilo što u današnjim uslovima znatno doprinosi i u ekonomskom pogledu ulaganje u savremeni, svjetski opremnjen servis po svim standardima.

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave