Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

ContiTech

Njemačka kompanija sa sjedištem u Hanoveru specijalizovana za proizvodnju gumenih i plastičnih djelova sa proizvodnjom u 18 zemalja. Glavni cilj istraživanja, razvoja i proizvodnje kompanije ContiTech leži u odgovornosti za rast vrijednosti kompanije, te u održavanju i poboljšanju životnih uslova svih nas.

Uz ekološki prihvatljive proizvode, ContiTech se može pohvaliti dugom i uspješnom istorijom. Davne 1955. godine bili su prva kompanija u Evropi koja je počela sa razvojem i proizvodnjom vazdušnih jastuka.

Prvobitni cilj je bio razviti proizvod koji će ublažiti stalne vibracije koje se javljaju tokom vožnje, a koji će biti mekši i elastičniji od opruga (federa). Danas se Continental – ContiTech može pohvaliti činjenicom da je najveći evropski proizvođač prve ugradnje vazdušnih jastuka.

Sincommerce d.o.o. u segmentu privrednog programa rezervnih djelova nudi ContiTech vazdušne jastuke za kamione, autobuse i kombi vozila. Reagujući različitoj potražnji tržišta, u našoj ponudi nalazi se preko 200 različitih vrsta jastuka.

 

Vazdušni jastuk Contitech Continental

www.airspringreplacement.com

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave