Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Dayco

Italijanska kompanija DAYCO predstavlja tržišnog lidera u sistemima kaišnih prenosa. DAYCO obezbjeđuje sigurna rješenja svih problema u kaišnom prenosu, izuzetan kvalitet i trajnost proizvoda. Takođe garantuje izuzetan kvalitet i pouzdanost, pa iz tih razloga stalno radi na istraživanju novih materijala kao i razvoj novih rješenja kako bi se preduhitrile potrebe najnovijih generacija motora. Dayco je dio Automotive Division, poslovnog jezgra američke kompanije-Mark IV Group, koja je lider u razvoju i proizvodnji kompletnih rješenja za sisteme prenosa snage, dovoda vazduha i hlađenja motora. Glavna evropska kancelarija je u Torinu, Italiji. Cilj kompanije je snabdijevanje tržišta sa kompletnim asortimanom komponenti za sisteme prenosa snage originalnog kvaliteta.

Ulaganje u nove tehnološke načine i svakodnevno pronalaženje rješenja koja će biti primjenjiva u budućnosti ovu firmu čini konkurentnom na svjetskom tržištu. 

U našim prodajnim objektima možete pronaći širok asortiman proizvoda za kamione i teretna vozila kao što su: PK kaiševi, klinasti kaiševi, španeri, roleri, remenice radilice, remenice alternatora i ostalo. 

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave