Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

MANN+HUMMEL

MANN+HUMMEL je korporacija sa 70 godina dugom tradicijom. Osnovana je u Nemačkoj blizu Študgarta. Od osnivanja postavili su pred sebe dalekosežne ciljeve i visoke standarde, što im je osiguralo siguran i snažan rast. MANN+HUMMEL je dugogodišnjim trajanjem, stalnim unapređenjima proizvoda, širenjem asortimana u skladu sa potrebama tržišta stekao je povjerenje kupaca. Zato je danas MANN+HUMMEL jedan od lidera na svjetskom tržištu filtera. Filteri koje proizvodi kompanija MANN+HUMMEL bez sumnje zadovoljavaju ključne kriterijume: internacionalne standarde, ispitne norme proizvodača vozila, interne norme ispitivanja unutar korporacije MANN+HUMMEL, pravne propise, kao i Vaše standarde.

Filteri ulja

MANN filteri ulja osiguravaju besprekoran rad svakog motora. Ulje ima višestruku zaštitnu funkciju, ali vozači moraju biti svjesni činjenice da ulje mora biti optimalno filtrirano. Kvalitetan filter ulja omogućava efikasno uklanjanje ugljenika , rđe i metalnih opiljaka iz kružnog toka ulja. Na taj način motorno ulje dugo zadržava čistoću, a time i svoje pozitivne karakteristike. Poseban kvalitet MANN papira garantuje 100% odvajanje nečistoća, i time utiče na optimalan rad motora vozila.

Filteri goriva

Osnovni zahtjev svakog vozača je savršen rad motora. Redovnom zamjenom filtera goriva, uticaće na smanjenje potrošnje goriva. MANN filteri uklanjaju neželjene zagađivače kao što su prašina, rđa i voda, i štite motor od habanja i korozije. Ugradnjom ovih filtera obezbjeđuje se najviši stepen filtracije, čime osiguravamo i očuvanje sistema za ubrizgavanje. MANN+HUMMEL je primijenio najviše standarde pri izradi, i time obezbijedio prevenciju pucanja filtera i isticanja goriva.

Filteri vazduha

MANN filteri za vazduh imaju funkciju visoke efikasnosti filtracije vazduha i zaštite motora od štetnih čestica prašine, polena, pijeska, čađi i vode. Svojim visokim performansama MANN filteri omogućavaju ispravan protok vazduha i obezbjeđuju da samo čist vazduh dospijeva u komoru za sagorijevanje. Optmalna nepropusnost nabora i geometrija papira MANN filtera, garantuje 100% funkcionalnost između svakog intervala zamjene.

Filteri kabine

Prašina, izduvni gasovi, spore, bakterije, polen i razne druge čestice zagađuju unutrašnjost kabine vozila. Ugradnjom MANN filtera kabine sprečava se štetni uticaj spoljnih zagađenja i otklanja sve neugodne mirise koji ulaze u kabinu. Kombinacijom elektrostatičkog i mehaničkog privlačenja MANN filteri privlače naelektrisane čestice nečistoće, a time doprinose čistijem vazduhu tokom cijelog intervala korišćenja. Pri kupovini ovih filtera dobija se detaljno uputstvo za njihovu ugradnju. Ugradnja je laka i brza i time je omogućena jednostavna montaža i zamjena.

U našoj ponudi možete naći filtere ulja, goriva, vazduha i kabine za komercijalna vozila, autobuse i kombi vozila.

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave