Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Wolf Oil Corporation

Moto kompanije Wolf Oil Corporation –“Mi sipamo svoje iskustvo i inovaciju u Vaš motor“.

Wolf Oil Corporation sa sjedištem u Antwerpenu u Belgiji, osnovana je još davne 1955. godine. Od tada pa sve do danas firma stalno ulaže u inovacije te je posebno okrenuta zahtjevima tržišta, odnosno krajnjih kupaca. U svojoj kompaniji imaju oko 150 specijalista koji neumorno rade na izumima koji će poboljšati kvalitet ulja, takođe ga učiniti i dostupnijim što većem broju ljudi. Uz ulja, bave se i proizvodnjom ostalih tečnosti koje se koriste u vozilima, specijalizovali su se u 100 % čistim tečnostima, uljima i mazivima koji poboljšavaju performanse vozila a u isto vrijeme smanjuju emisiju štetnih plinova i potrošnju goriva.

Ova kompanija takođe usko sarađuje sa kompanijama koje se bave proizvodnjom aditiva za ulja i goriva pa zajedno sa njima traže najbolja rešenja za moderna vozila i zahtjeve modernih vozača. Vizija ove firme su specijalizovana ulja i lubrikanti koji će biti napravljeni tačno za određeno vozilo i tako dobiti maksimalne performanse od svakog vozila. Takođe, shvataju da je i ekološka strana priče itekako važna pa stoga mnogo ulažu upravo u održivi razvoj.

Sva ulja su kategorisali na:

  • OFFICIALTECH
  • ECOTECH
  • VITALTECH
  • EXTENDTECH
  • GUARDTECH

Svi njihovi proizvodi za teretna vozila, autobuse i kombi vozila :antifriz, ulja, glicerin, staklo sjaj, toatna mast i ostalo imamo u našem asortimanu.

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave