Sincommerce
Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

ZF

Lemförder 

Najviši stepen pouzdanosti i kvaliteta u oblasti upravljanja i djelova vješanja je obilježje brand-a Lemförder. Djelovi vješanja izuzetno su sigurni i pouzdani a dokaz tome je saradnja sa vodećim proizvođačima vozila koji koriste Lemförder u prvoj ugradnji, čime potvrđuju da se radi o vrlo kvalitetnom proizvodu. Upravo ova saradnja sa vodećim proizvođačima garantuje pouzdanost, bezbjednost i udobnost.

Od Lemförder proizvoda u ponudi imamo:

  •  krajeve spona
  •  spone upravljanja
  •  spone birača brzina
  •  setovi reparatura spone
  •  nosači motora
  •  V-spone
  •  spone stabilizatora
  •  nosači kabine i mnoge druge proizvode.

 

SACHS je vodeći brend u okviru ZF Services.
Ova grupacija je među prvih deset dobavljača automobilske industrije specijalizovana za sisteme prenosa snage i sisteme oslanjanja i upravljanja. Pored SACHS-a u okviru iste grupacije razvijene su robne marke Lemförder, Boge i ZF Parts. ZF Services ostvaruje godišnji prihod od oko €1,4 milijardi, sa preko 650 servisnih partnera širom svijeta.

Brend SACHS važi za jedan od najtraženijih brendova na tržistu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji pruža, u prenosu snage i sistema oslanjanja. Savremena i kvalitetna tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga zašto se SACHS koristi u prvoj ugradnji, u većini proizvođača automobila u svijetu. Na trzištu rezervnih djelova, možete imati potpuno povjerenje u ovu robnu marku kao i najveći proizvođači u prvoj ugradnji i milioni vozača širom svijeta.

SACHS korpe, lamele i potisni ležajevi podvrgnuti su najrigoroznijim testovima prije nego što se proizvod plasira na tržište, što čini da se kvalitet SACHS setova kvačila koristi za prvu ugradnju.

Plivajući zamajac SACHS

Jedva primjetni i nevjerovatno tihi! Plivajući zamajac SACHS garantuje nenadmašnu redukciju buke i prigušenje vibracija na vozilu. Kao jedan od pronalazača plivajućih zamajca, SACHS je u prvoj ugradnji na velikom broju vozila.

Set kvačila SACHS

Tehnički sofisticirani i bezbroj puta dokazani, SACHS kompleti kvačila i zamajci omogućavaju pune performanse vozila na putu, ravne prvoj ugradnji. Preporuka svih stručnjaka je da se mijenja cijeli komplet (set kvačila, plivajući zamajac i druk ležaj), u suprotnom, efekat će biti znatno smanjen.

Druk ležaj SACHS

Podjednako važni su i hidraulični cilindri. U ovu grupu spadaju glavni i pomoćni cilindar kvačila, kao i hidraulični druk ležajevi. Dokazani kvalitet SACHS kvačila, garantuje da će ugrađeni djelovi postići iste rezultate kao djelovi iz prve ugradnje.

Prijavite se na newsetter

Najvažnije vijesti i objave